ADLİYE ÇIKIŞI SİLAHLA ÇATIŞANLAR TUTUKLANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ADLİYE ÇIKIŞI SİLAHLA ÇATIŞANLAR TUTUKLANDI


 

Hasan Küçük

Mersin cinayet davası sonrası çıktıkları adliye yanındaki mahalle arasında silahlı çatışmaya giren ve o anlar kameralar tarafından da görüntülenen 7 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Daha önce aralarında defalarca kavga eden taraflar  yaklaşık 1 yıl önce merkez Akdeniz ilçesi Çilek Mahallesi'nde yine kavga etti ve bu kavga cinayetle sonuçlandı. Bu davanın duruşması, 24 Mayıs’ta 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Dava sonrası adliyeden çıkan taraflar, Mahmudiye Mahallesi'nde sokak arasında karşı karşıya geldi. Aralarında geçmişe dayalı husumet bulunan şahıslar, mahalle arasında silahlı kavgaya tutuştu. Bir vatandaşın cep telefonu ile görüntülediği o anlarda her iki tarafta silah kullanırken Mehmet Cafer K., kolundan yaralandı. Yaralı şahıs ambulansla hastaneye kaldırıldı. Araçla kaçmaya çalışan şüphelilerden ilk etapta 3'ü, 3 tabanca ile birlikte polis ekiplerince yakalandı. Devam eden çalışmada 4 şüpheli daha 3 tabanca ile birlikte gözaltına alınırken, olay yerinde 19 boş kovan bulundu.

Gözaltına alınan M.E, M.C.K, R.K, S.Y, Ş.Y, İ.B ve A.G.B isimli şüpheliler, işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanırken, olayla ilgili A.Y ve Ö.Y adlı şüphelilerin ise aranıyor.

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA