SKANDAL İTİRAF! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SKANDAL İTİRAF!


 

Final maçındaki kadro tercihi ve oyuncu değişiklikleri nedeniyle İçel İdman Yurdu’nun 2. lige çıkamamasının sebebi olarak görülen Teknik Direktör Ender Alkan, final maçı öncesi gol atmakta zorlanan ve bir çok maçı berabere bitiren takıma penaltı çalıştırmadığını itiraf etti. Açıklama sonrası camiadan Alkan’a istifasının arkasında durması, yönetimin de bir an önce kararını vermesi için çağrı geldi.

HEDİYE EROĞLU

 

TFF 3. Lig 3. Grupta Play-Off final maçında penaltılarda Fethiyespor’a yenilerek 2. Lige çıkmanın eşiğinden dönen İçel İdman Yurdu’nda kazan kaynamaya devam ederken faturanın kesildiği ve taraftarın istifasını istediği Teknik Direktör Ender Alkan, sessizliğini bozdu.

Yönetime istifasını sunan ancak akıbeti ile ilgili hala karar verilemeyen Alkan, katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalar yaptı.

 

“MAÇIN PENALTIYA GİDECEĞİNİ DÜŞÜNMEDİM”

Final maçındaki kadro tercihi ve oyuncu değişiklikleri nedeniyle büyük tepki toplayan Alkan, eleştirileri haklı çıkartacak adeta skandal bir açıklamaya imza attı.

Maçtan önce takıma penaltı çalıştırmadığını itiraf eden Alkan, “Hiç kaybedeceğimizi düşünmedim. Şampiyonluk kupasını alacağız diye Ankara’ya bişe almadan gittim. Ertesi gün Mersin’e döndüm. Bazı tecrübeler tattım. Mesela penaltı atışlarında bazı oyuncularımız penaltı atmak istemedi. Orada onlarla konuşup motive edebilirdim. Şu anda üzüntülüyüz.  Oturup konuşacağız. Mersin’de bir hikaye yazdık. Yenilmemezlik serisi. Finale çıktık. Penaltıya kalacağımızı düşünmüyordum. Penaltı çalıştırmadık takıma” dedi.

 

ARTIK BELİRSİZLİK SONA ERMELİ

Ender Alkan’ın bu açıklamalarına camiadan büyük tepki ve eleştiri geldi. Final maçı öncesi takımın penaltı çalışmamasının kabul edilebilir olmadığını savunan spor camiası, gol atmakta zorlanan ve bir çok maçı berabere biten bir takım adına böyle bir karar almanın hesabının verilmesini istiyor. Taraftarlar Alkan’ın istifasının arkasında durmasını ve yönetimin de yeni sezona için bir an önce kararını vererek, ileriye bakmasını istiyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA