ÇUKUROVA’YA HOCA DAYANMIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇUKUROVA’YA HOCA DAYANMIYOR


 

Şehrin takımı olmakla övünen ancak yönetimi tek adam modeli ile sürdürülen Çukurova Basketbol’da bir sezonda imza atılan 4 hoca değişikliği tepki çekti. Taraftar ve camiadan yönetime ciddiyetsizlik tepkisi geldi.

HEDİYE EROĞLU

 

Son iki sezondur hedeflediği şampiyonluklara tam olarak ulaşamayan Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi’ne hoca dayanmıyor.

Mersin’i Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Liginde temsil eden Çukurova Basketbol, sezona 3 kupa hedefiyle başladı ancak sadece Türkiye Kupası’nı evine getirebildi. Ligde son maçta geçen yıl olduğu gibi farkla Fenerbahçe’ye yenilen Çukurova, Avrupa’da ise hakemlere topu atarak, eli boş döndü.

 

GELEN 3 AYDA GİTTİ

2021 yıl Mayıs ayında Olcay Orak ile anlaşan ancak Aralık ayında yollarını ayıran ÇBK bu göreve Aziz Akkaya’yı getirdi. Ancak Nisan ayına gelindiğinde Çukurova’da yine sular durulmadı ve Akkaya ile de yollar ayrıldı. Bu defa Akkaya’nın yerine Nisan ayında Zafer Kalaycıoğlu getirilirken, onun ömrü de çok uzun olmadı.

Nisan ayında takımın başına getirilen Kalaycıoğlu ile Haziran ayında yollar ayrıldı ve Emre Vatansever ile anlaşma sağlandı.

Birçok hoca değişikliğine rağmen başarıyı yakalayamayan Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi’nde faturanın ısrarla antrenörlere kesilmesi tepki çekti. Gelen hoca bir sezonu tamamlamadan giderken, duruma tepki gösteren taraftarlar ve spor camiası bunu bir yönetim krizi olarak yorumlayarak, kulübü ve sponsor olan belediyeyi yeni sezon için daha ciddi bir yaklaşımla çalışmaya çağırdı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA