“KAPININ KAPANDIĞINI GÖRMEDEN HAREKET ETMEYİN” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“KAPININ KAPANDIĞINI GÖRMEDEN HAREKET ETMEYİN”


 

Bir yolcunun minibüsün açık kapısından düşerek hayatını kaybetmesi sonrası Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen’den sürücülere minibüsün kapısının kapandığını görmeden hareket etmeyin uyarısı geldi.

Hasan Küçük

Tarsus’ta 7 Temmuz’da meydana gelen olayda Meryem Özkıraç adlı kadın, Fatih Mahallesi Adana Caddesi'nde yolcu olarak bindiği minibüsün hareket etmesinden kısa süre sonra açık bırakılan kapıdan düşerek yaralanmıştı. Aynı minibüsle önce Tarsus Devlet Hastanesine oradan da Mersin Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Özkıraç bütün müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Minibüs şöförü ise tutuklanmıştı.  Olaydan sonra ise çok sayıda kazadan ders alınmadığını gösteren minibüslerin kapısı açık şekilde seyrettiği görüntüleri görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaştı. Görüntülerin paylaşılmasının ardından Tarsus Şoförler Odası Başkanı Duran Şen’den minibüs şoförlerini uyarı geldi. Tarsus’ta meydana gelen ve büyük üzüntü yaratan, minibüsteki açık kapıdan düşme olayında hayatını kaybeden vatandaşa rahmet dileyen Şen, “Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı toplu taşıma araçlarında daha dikkatli olunması, yolcu indirip bindirirken kapılara dikkat edilmesi ve yolcunun yerine oturduğu görülerek hareket edilmesini şoför arkadaşlarımızdan önemle rica ediyoruz" şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA