“KÖY BİZİM ŞENLİK BİZİM” ETKİNLİKLERİ” SÜRÜYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“KÖY BİZİM ŞENLİK BİZİM” ETKİNLİKLERİ” SÜRÜYOR


 

Haber Merkezi

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde, Tarsus’a Değer Katanlar Kurulu’nun (TADEKA) desteklediği “Köy Bizim Şenlik Bizim” etkinlikleri Tarsus ve Çamlıyayla’daki programlarla devam etti.

Dans gösterisinden çömlek atölyesine, yüz boyamadan sosis balon şova, Hacivat-Karagöz gösteriminden orta oyununa, halat çekmeden çuval yarışına kadar pek çok aktivitenin yer aldığı etkinliklerde çocuklar unutamayacakları anlar yaşken büyükler ise hoşça vakit geçiriyor.

 

SEBİL’DE OKUL BAHÇESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yayla turizmi açısından bölgenin önemli uğrak noktalarından olan Çamlıyayla’nın Sebil Mahallesi’nde okul bahçesinde düzenlenen “Köy Bizim Şenlik Bizim” programı, renkli görüntülere sahne oldu. Sebil sakinlerinin yanı sıra yaylacıların da ilgi gösterdiği programda, çocuklara çeşitli hediyelerle birlikte limon dondurma ikramı da yapıldı. Etkinlikte, TADEKA Plastik Sanatlar Kurulu sanatçılarından Lütfi Hasoğlu’nun hazırladığı resim sergisi de yer aldı.

 

GÜLEK’TE KORTEJ YÜRÜYÜŞÜYLE BAŞLADI

Tarsus’a bağlı olan ve yine yaylalık yerleşim yerlerinden Gülek’te ise şenlik, kortej yürüyüşü ile başladı. Gülek merkezde gerçekleşen programa mahalle sakinlerinin yanı sıra, yaylacılar da yoğun ilgi gösterdiler. Tüm etkinlik programları eğlence içerisinde geçti. Çocuklar, etkinlik ekibinde yer alan Pamuk Prenses, palyaço ve diğer karakterlerle oyunlar oynadılar.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA