BÜYÜKŞEHİR YENİ YERİNE YIL SONU TAŞINACAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BÜYÜKŞEHİR YENİ YERİNE YIL SONU TAŞINACAK


 

Hediye EROĞLU
 

Mersin Büyükşehir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2022 Yılı Temmuz ayı Olağan Toplantısı I. Birleşim Gündemi Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı.

Toplantıda AKP’li Meclis üyesi Zafer Şahin Özturan, Büyükşehir Belediyesi’nin geciken taşınması ile ilgili çalışmaların ne aşamada olduğunu sordu.

Özturan, “Büyükşehir Belediyesi’nin taşınması ile ilgili yer tahsisleri yapılmıştı. Yıl bazında 6,5 milyon TL kira parası ödüyoruz ama hala taşınmadık. Tadilat süreci var demiştiniz. Yeni alanlara ne zaman geçeceğiz? Süreç ne durumda?” dedi.  

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ise “Yeni yere taşınma ile ilgili ekonomi iyiydi de, kriz olmadı da biz mi ihaleleri iptal ettik? Ben bunu izah ettik, neden soruyorsun bir daha? İhale yaptık giren olmadı, ‘bu maliyete biz giremeyiz’ dediler. Bekledik bayram sonrası yer tahsisi yapıldı, yıl sonu yeni yerimize taşınacağız.

Merkezi hükümet olarak ekonomide istikrarı sağlayın biz tasarruf için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Fiyatlar alıp başını gidiyor müteahhit girmiyor bu işlere.

Övünerek söyleyeyim; 3 yıllık süre boyunda belediye ile ilgili yaptığım yatırımların hepsi bingo, hepsi çok doğru yatırımlar. Şuan filoya kazandırdığımız araçlara 118 otobüs daha geliyor ki köyler araca kavuştu. Çok uyun aldık bunları. Yerinde zamanında alımlar yapıyoruz. Yanlış yaptık, kurumu zarara uğrattık’ diyeceğimiz ne yatırımımız ne harcamamız var. Yıllarca ticaret yaptık biz sonra siyasete düştük. Değerini bilene kutsal yoldur siyaset, halka hizmet ediyorsun” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA