AĞACI ZEHİRLEYENLER CHP’Lİ ÇIKTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AĞACI ZEHİRLEYENLER CHP’Lİ ÇIKTI


 

Mersin’de Özgecan Aslan Meydanı’ndaki asırlık ağacın zehirlenmesi ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanların Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Daire Başkanı Selim Serdar Gökçek, CHP Toroslar Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Çakır ve sürücü Yusuf Sayak olduğu öğrenildi.

Hasan Küçük

 

Mersin’in Yenişehir ilçesi Özgecan Aslan Meydanı'nda bulunan yarım asırlık kauçuk ağacına matkapla 9 delik açılıp içine asit benzeri bir sıvı enjekte edildi. Hızla kuruyan sembolik ağacı kurtarmak için çalışmalar başladı. Üzücü olay ile ilgili çarpıcı bilgiler de gelmeye başladı. Alınan bilgiye göre; ağaca zehir enjekte edenlerin kullandığı aracın Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kiralandığı tespit edildi. Yapılan araştırmalar sonucunda aracın sürücüsü belediye çalışanı Yusuf Sayak  yakalandı. Sayak’ın yanında Toroslar İlçesi CHP Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Çakır'ın da olduğu tespit edildi. Talimatı da CHP'li belediyeden bir ismin verdiği belirlendi.

 

KAMERALAR TEK TEK İZLENDİ

Yarım asırlık kauçuk ağacını zehirleyenlerin geldiği araç kameralardan tespit edildi. Araç ile ilgili Emniyet tarafından yapılan araştırmalar kısa sürede sonuç verdi. Aracın kiralık olduğu belirlendi.

 

ARACI MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KİRALAMIŞ

Türkiye'yi derinden üzen olayın faillerinin içinde bulunduğu araç ile ilgili hayli ilginç bir tespit yapıldı. Aracın Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kiralandığı öğrenildi.

 

ARAÇTAN CHP'Lİ BAŞKAN ÇIKTI

Yarım asırlık ağacı kurutan zehri verenlerin tespiti de yapıldı. Kiralık aracı kullandığı belirlenen Yusuf Sayak kısa sürede yakalandı.. Yakalanan şahsın ifadesi alındı. Yapılan görüşmede şahsın yanında bulunan kişinin Toroslar İlçesi CHP Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Çakır olduğu öğrenildi.

 

TALİMATI CHP'Lİ BELEDİYENİN DAİRE BAŞKANI VERMİŞ

Emniyetin titiz çalışması sonucunda düğüm hızla çözülmeye başlarken, ağacın zehirlenmesi talimatını veren isim de ortaya çıktı. Buna göre; Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı olan Serdar Salim Gökçek'in ağacın zehirlenmesi talimatını verdiği şahıslar tarafından beyan edildi.

Zehirleme olayının Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından organize olarak yapıldığı ortaya çıkarken ağacın kent meydanından kaldırılmak için kurutulmaya çalışıldığı iddia edildi. 

Ağacın zehirlenmesi ile ilgili gözaltına alınan Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Daire Başkanı Selim Serdar Gökçek, CHP Toroslar Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Çakır ve sürücü Yusuf Sayak’ın adliyeye sevk edildi. 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA