AKP’Lİ GENÇLERDEN AĞAÇ KATLİAMINA TEPKİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKP’Lİ GENÇLERDEN AĞAÇ KATLİAMINA TEPKİ


 

​​​​​​​Mersin’de yarım asırlık ağacı matkapla delerek zehir enjekte edenlerin CHP’li çıkmasının ardından AKP Gençlik Kolları üyeleri simge ağaca zarar verenleri kınadı.

Hasan Küçük

 

Mersin'de Özgecan Aslan Meydanı'nda bulunan yarım asırlık kauçuk ağacının matkapla delinerek yabancı madde enjekte edilmek suretiyle kurumasına neden olanların Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Salim Serdar Gökçek ile CHP Toroslar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Çakır ve belediye çalışanı Yusuf Soyak olduğu ortaya çıkmıştı. Göz altına alınan şüpheliler sevk edildikleri mahkemece adli kontrol kararı ile serbest bırakılırken olaya tepkiler ise sürüyor.

AKP Mersin Gençlik Kolları üyeleri Adnan Menderes Bulvarı Özgecan Barış Meydanındaki zarar verilen ağacın altında basın açıklaması yaparak simge ağaca zarar verenleri kınadı.

AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Yılmaz,  “Canımız bir tanemiz Özgecan Aslan’ın sembolü haline gelen Barış Meydanı’nda Mersin’in yarım asırlık simgesine sahip çıkmak için toplanmış bulunmaktayız” dedi.

 

“AĞAÇ KATLEDECEK İNSAN TOPLULUĞUNA İHTİYAÇ DUYMUŞLAR”

Son yapılan Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında Cumhur ittifakı meclis üyelerimizin sorusuna Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in vatandaşların gözünün içine baka baka ağacın kalan kısımlarını kurtarmaya çalıştıklarını belirttiğini anlatan Yılmaz, “Fakat ortaya çıkan görüntüler bize gösterdi ki ağaç katliamının sorumluları daha önce yerel bir gazeteyi basan Mersin Büyükşehir Belediyesi personeli olan örgüt mensuplarıdır. Binlerce işçiyi işten çıkaran CHP’li belediye meğer kendisine meclis baskını yapacak demokrasimizin temellerinden olan özgür basın mensupları ve gazetecilerimize saldırı düzenleyecek doğa cenneti bu güzel şehrimizde ağaç katledecek bir insan topluluğuna ihtiyaç duymuştur” şeklinde konuştu.

 

“ESEFLE KINIYORUZ”

Ağaca zarar verenleri kamuoyunun vicdanına havale ettiklerini vurgulayan Yılmaz şunları söyledi: “CHP'nin, Gezi Parkı olaylarına desteğiyle başlayıp sağlıklı ve temiz bir doğa adına Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'ın lafla değil icraatla kazandırdığı millet bahçelerimize karşı çıkmasıyla devam eden günden bugüne kadar temiz bir gelecek için neler yaptığının en güzel örneğine bugün burada şahitlik ediyoruz. Daha kendi teşkilatından bi haber CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, disipline sevk ettiğin genel başkan yardımcın, il gençlik kolları başkanın ve Mersin örgütün, her seferinde kin, nefret ve öfke söylemlerinin yanı sıra şimdi de Mersin'deki bu katliamda adı geçen Toroslar ilçe gençlik kolları başkanını, teşkilatlarını ve seni Mersin kamuoyunun vicdanına havale ediyorum. Mersin'in en işlek bölgesindeki ağacı katletmeye cüret edecek kadar çirkinleşen bu insanları AK Parti Gençlik Kolları olarak esefle kınıyoruz."


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA