ANAMUR’A OSB MÜJDESİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ANAMUR’A OSB MÜJDESİ


 

​​​​​​​Mersin’in Anamur ilçesi Güneybahşiş Mahallesi’nde bulunan yaklaşık olarak 66 hektar alana kurulmak istenen Anamur Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB), ÇED raporu süreci tamamlandı.

HEDİYE EROĞLU

 

Anamur’da 10 yıldır kurulmaya çalışılan Anamur Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için gerekli olan ÇED raporu süreci tamamlandı. Güneybahşiş Mahallesi’nde kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi’nin ÇED süreci ile ilgili bilgi veren Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, ÇED raporunun olumlu geldiğini belirtti.

Organize sanayi bölgesinin 660 dönümlük arazi üzerine kurulacağını belirten Belediye Başkanı Hidayet Kılınç: “Anamur’a bir Organize Sanayi Bölgesi kazandırmak için milletvekilliğimiz döneminden bu yana çeşitli girişimlerde bulunduk. Aradan geçen yılların ardından bu konuda çalışma yapmak yine bize nasip oldu. Tahsis edilen arazinin etütlerinin yapılabilmesi için gerekli parayı belediyemizin bütçesinden karşılayarak ÇED raporu sürecini başlatmıştık. 350.000 TL’yi aşan arazi etüt çalışmalarının ardından ÇED raporunun olumlu geldiği haberini aldık. İnşallah bu günden sonra fiziki çalışmaları başlatılacak olan organize sanayi bölgesinin hem inşa edilmesi sırasında hem inşaatın ardından kurulacak üretim tesislerinde binlerce hemşehrimizi istihdam edeceğiz. Hemşehrilerimize ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA