TMMOB İKK SEKRETERİ İBRAHİM YÜCESOY OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TMMOB İKK SEKRETERİ İBRAHİM YÜCESOY OLDU


 

Mersin’de 17 meslek odasını bünyesinde bulunduran TMMOB’un yeni İl Koordinasyon Kurulu Sekreterliğine İbrahim Yücesoy seçildi.

Hasan Küçük

 17 meslek odasını bünyesinde bulunduran Türk Mimar ve Mühendis Odaları Birliği’nin (TMMOB) 2 yılda bir yapılan İl Koordinasyon Kurulu Sekreterliği seçimi gerçekleştirildi.  İki adayın yarıştığı seçimde Makina Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı İbrahim Yücesoy 9 oyla yeni İKK sekreteri olurken diğer aday Gıda Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı Yusuf Değirmenci ise 8 oy aldı.

Yapılan seçim sonunda TMMOB Mersin İKK Sekreterlik görevini Makina Mühendisleri Odası sekretaryalığında şahsı ve ekip arkadaşları ile yürüteceklerini belirten Yücesoy şunları söyledi: “Önemli olan burada birlik ve beraberliğimizi sürdürebilmektir. Birlik ve beraberlik içinde hareket ederek kentin sorunlarını çözebilmektir. Kent adına birlik ve beraberlik içinde projelerimiz sürecek. Kentin ve vatandaşların yararına olan her konuda tüm odaları bir araya getirerek onlarla yeniden projelerimizi devam ettireceğiz. Bu dönem sesimizi daha gür çıkaracağız.”

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA