KONSER KRİZİ ÇÖZÜLDÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KONSER KRİZİ ÇÖZÜLDÜ


 

İHD Mersin Şubesi’nin 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle 2 Eylül’de Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlemek istediği Pınar Aydınlar konserinde kriz çözüldü. İHD konserin düzenleneceğini duyurdu.

Hasan Küçük

İHD Mersin Şubesi'nin 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle 2 Eylül'de Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenleyeceği Pınar Aydınlar ve Dodan konseri Valilik tarafından yasaklanmıştı. İHD'nin başvurusu üzerine Mersin 2. İdare Mahkemesi yürütmeyi durdurma kararı vermişti. Yenişehir Belediyesi'nin yeniden Valilikten izin alınmasını talep etmesi üzerine İHD Mersin Şubesi konserin iptal edildiğini duyurmuştu. Olayın sosyal medyada duyulması üzerine Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, sanatçı Pınar Aydınlar ile telefonla görüşerek valiliğin konser yasağını destekler bir tutumlarının olamayacağını iletti ve salon krizinin kendisinin bilgisi dışında geliştiğini belirterek sanatçıyı konser için Mersin’e beklediklerini söyledi. Bunun üzerine konserin iptal edildiğini duyuran İHD Mersin Şube Başkanı Hakkı Demir yeni bir açıklama yaparak konserin yapılacağını duyurdu. Demir şunları kaydetti: "Konserle ilgili yaşadığımız sıkıntıyı an itibariyle gidermiş bulunmaktayız. Mersin Yenişehir Belediyesi yer tahsisi konusunda sorunu çözdüğünü tarafımıza bildirmiş bulunmaktadır. Bu konuda verdiğiniz destek anlamlı ve önemliydi. Valiliğin gayrı hukuki ve haksız yasaklama kararının yürütmesinin durdurulması kararı da bir o kadar anlamlı ve önemli. Her şeyden önce bu yasakçı zihniyete karşı bu konseri bugün yapmamız da bir o kadar önemlidir.  Konserimize herkes davetlidir."


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA