TARSUSLU PERİLER’DEN FARKLI BAŞLANGIÇ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUSLU PERİLER’DEN FARKLI BAŞLANGIÇ


 

Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi kupa maçında, Alanya Belediyesi Takımını 100-69 mağlup etti. Koç Secerlioğlu, “Hedefimiz hem lig, hem de federasyon kupasını almak” dedi.

Hediye Eroğlu

 

Bu sezon güçlü bir kadro oluşturan Tarsus Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde, Federasyon Kupasında ilk resmi maçından galibiyetle ayrıldı.

Eskişehir’in ev sahipliğinde 13-19 Eylül 2022 tarihleri arasında organize edilen Kadınlar Federasyon Kupası’nda favori gösterilen Tarsus ekibi, devre arasına 26-52 önde girerken, maç sonunda kadar da rakip potaya 100 sayı atmayı başardı. Tarsuslu Periler ilk maçında karılaştığı Alanya belediyesi takımını 100-69 mağlup etti.

 

“HEDEFİMİZ HEM LİG, HEM DE FEDERASYON KUPASINI ALMAK”

Güçlü rakibi Alanya karşısında oyuncularının performansından memnun kalan Tarsus Belediye Kadın Basketbol Takımı Koçu Mustafa Secerlioğlu, oyuncularını tebrik etti. Ancak bunun daha başlangıç olduğunu aktaran Secerlioğlu, “Alanya Belediyesi de organize, kuvvetli bir takım. Turnuvanın ilk günü bizim için de çok nemliydi, ilk defa sahneye çıktık ki binlerce kişi maçı canlı izledi. Bu da bizim için önemliydi. Bu galibiyet ile camia ‘Tarsus şampiyon olacak’ anlayışına inandı. Başkanımızda aradı tebrik etti, kupayı bekliyorum dedi

Kupayı alma yolunda

Yalova ile oynayacağız, Hedef galibiyet. Hedefimiz hem lig, hem de federasyon kupasını almak” dedi.

 

İYİ BİR KADRO KURDUK

Geçtiğimiz sezon play-off’ları 1 puanla kaçıran ve bu yıl yeni bir kadro yapılanmasına giden Tarsus ekibinin, bu sezon şampiyon olarak adını Süper Lig’e yazdıracağına inandığını söyleyen Secerlioğlu, “Geçtiğimiz sezon kıl payı play-off’ları kaçırdık. Bu sezon da Tarsus Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’ın destekleri ile güzel bir transfer süreci

geçirdik ve istediğimiz gibi bir kadro kurduk. Bu kadromuz ile bu sezon şampiyon olarak o kupayı Tarsus’a getireceğimize inanıyoruz” dedi.

 

Çeyrek Skorları;

1.Çeyrek: 14 – 23 (14 – 23)

2.Çeyrek: 12 – 29 (26 – 52)

3.Çeyrek: 22 – 20 (48 – 72)

4.Çeyrek: 21 – 28 (69 – 100)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA