Kredi çetesine 10 tutuklama | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kredi çetesine 10 tutuklama


 

Mersin merkezli 3 ilde zorda kalanları kredi ile borçlandıran 12 kişi jandarmanın operasyonu ile yakalandı. Zanlılardan 10’u tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Merkezi

 

Mersin merkezli 3 ilde zorda kalanları kredi ile borçlandıran 12 kişi jandarmanın operasyonu ile yakalandı. Zanlılardan 10’u tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada, herhangi bir işte çalışmayan, düzenli bir geliri bulunmayan veya düşük ücretli bir işte çalışıp yüksek miktarda kredi talebinde bulunan vatandaşlar üzerinden belirli bir ücret karşılığında bu kişilere kredi kullandırılarak bankaları ve kredi tahsis kurumlarını dolandırdıkları ve vatandaşların kimlik bilgileri ele geçirilerek bilgileri olmaksızın vatandaşlar adına banka ve kredi tahsis kurumlarından kredi çekmek suretiyle vatandaşları dolandırdıkları iddia edilen şüpheliler hakkında çalışma başlatıldı.

Jandarma, Tarsus merkezli olmak üzere, Mersin, Adana, Yozgat’ta O.A., M.Ö., G.T., B.Ç., Ç.K., F.K., E.O., A.Ö., A.S., E.Ö.İ., A.B. ve İ.A. adlı şüphelilere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Yapılan operasyonda, bir kısım şüphelilere ait adreslerde kredi kullandırılacak şahıslar ve başka şahıslara ait çok sayıda kredi ve banka kartı, pos cihazı, dijital materyal ele geçirildi. Zanlılardan 10’u tutuklanarak cezaevine gönderildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA