Meslektaşını öldüren doktor hakim karşısına çıktı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Meslektaşını öldüren doktor hakim karşısına çıktı


 

Mersin’de meslektaşı Ahmet Dikmen’i, ’tasarlayarak bir kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan doktor Hasan Çayır, duruşmada,

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen üçüncü duruşmaya sanık Dr. Hasan Çayır, tutuklu bulunduğu Kayseri Seydişehir Kapalı Cezaevi'nden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) bağlantısı kurularak katıldı. Dr. Dikmen'in kardeşleri Adnan ve Durmuş Dikmen ile taraf avukatları ise duruşmada hazır bulundu. 
Duruşmada dinlenen sanık Dr. Hasan Çayır,"Ben bu olayın nasıl olduğunu hala anlamış değilim. Her sabah uyandığımda sanki rüyadaymışım gibi hissediyorum" dedi. 
Dr. Dikmen'in kardeşi Adnan Dikmen ise, Dr. Çayır'ın cinayeti tasarlayarak işlediğini iddia ederek, en ağır cezayı almasını istedi.
Tarafları dinleyen mahkeme heyeti sanık Hasan Çayır'ın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi. Mahkeme, sanık Çayır'ın ruh sağlığının yerinde olup olmadığının belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'ndan rapor alınmasını talep etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA