Süper’de keskin viraj | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Süper’de keskin viraj


 

Mersin Süper Amatör Ligde ikinci yarı maçları A ve B grubunda artan tempo ile devam ediyor. A grubunda ikinci yarının 2’nci maçları oynanırken B grubunda ise 3’ncü maçlar oynanacak. A grubunun lideri Mersin Camspor Kuvayi Milliyespor ile karşılaşacak. Zirveyi ve alt tarafı yakından ilgilendiren karşılaşma Pazar günü saat 14.00’da oynanacak. Lider ile aynı puana sahip (28) averaj ile 2’nci sırada bulunan Mezitli 33 Spor ligde hedefsiz kalan Mersin Ormanspor ile oynayacak. Bu karşılaşma da Pazar günü saat 14.00’da oynanacak.

Play-off çemberinin içinde olan Akdeniz Belediyespor çemberin dışına çıkmamak için hafta sonu kritik maça çıkacak. Karacailyas sahasında lige tutunmaya çalışan Mersin Yolspor ile oynayacak. Bu karşılaşma Cumartesi günü saat 14.00’da başlayacak. Play-off hedefi için sezona başlayan Silifke İdman Yurdu Karacailyas Veteranlarspor’u Silifke’de ağırlayacak. Maç Silifke İlçe Stadyumunda saat 14.00’da oynanacak.

A grubu gibi B grubunda da alt ve üst sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmalara sahne olacak. Lider Erdemli Belediyespor ilk yarı olaylı geçen maçın rövanşı niteliğinde olacak karşılaşmaya çıkacak. Erdemli Yörükspor ile Erdemli Belediyespor Erdemli İlçe Stadyumunda kozlarını paylaşacak. Maç Cumartesi günü saat 11.30’da oynanacak. Erdemli’li futbol severler bu karşılaşmanın hemen ardından bir başka Erdemli derbisine şahit olacak.

Ligde kalmaya çalışan Erdemlispor pla-off umudunu korumaya çalışan Erdemli Limonspor ile oynayacak. Alt ve üst tarafı yakından ilgilendiren karşılaşma  Cumartesi günü saat 14.00’da oynanacak. Lider Erdemli Belediyespor’un yakın takipçisi Mersin 33 FK play-off için oynayan Tarsus temsilcisi ile karşılaşacak. Tarsus’ta oynanacak olan karşılaşmada Çukurova Birlik FK Mersin FK takımını konuk edecek. Maç Pazar günü saat 14.00’da başlayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA