Süper tempo | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Süper tempo


 

Nefes kesen tempoyla eden Mersin Süper Amatör Lig’de A ve B grubunda oynanan maçlar ile kopmalar başladı.

Barış ÇOBAN

 

Mersin Süper Amatör Ligde 12’nci hafta maçları ile devam etti. A ve B grubunda oynanan maçlarda A grubunun lideri Camspor yolan kazanarak devam etti. B grubunda lider Erdemli Belediyespor Erdemli derbisinde Yörükspor’a kaybedince liderliği Mersin 33 FK’ya kaptırdı. Her iki grupta da alt tarafta da yavaş yavaş kopmalar başladı.

 

MAVİ BEYAZIN GÜCÜ

Lider Mersin Camspor yoluna kazanarak devam ediyor. Hafta sonu evinde Kuvayi Milliyespor ile karşılaşan Camspor rahat bir 90 dakika çıkardı. Her geçen hafta oyununu geliştiren Camspor durdurulamaz hale geldi. Kuvayi Milliye karşısında attığı 3 golle 3 puanı alan Mavi Beyazlı ekip 31 puana yükselerek 1. Sırada ki yerini korudu.

Ligin 13’ncü haftasında ligin dibinde yer alan Tarsus ekibi ile karşılaşacak.  Tarsus Belediyespor Mersin Camspor karşılaşması Pazar günü saat 14.00’da oynanacak.

 

MEZİTLİ TAKILDI

Lider Camspor’u en yakından takip eden Mezitli 33 Spor kendi hasında ligde hedefsiz kalan Ormanspor ile berabere kaldı. 4 golün atıldığı karşılaşmada Mezitli ekibi daha önce oynadığı maçlara göre tutuk bir oyun sergiledi. Karşılıklı atılan 2’şer gollerle karşılaşma 2-2 berabere bitti. Topladığı 29 puanla 2’nci sırada ki yerini koruyan Mezitli temsilcisi play-off iddiasını sürdürdü.

Mezitli 33 Spor hafta sonu zorlu Karacailyas karşılaşmasına çıkacak. Karacailyas’da oynanacak olan maç Pazar günü saat 14.00’da başlayacak.

 

PLAY-OFF ŞANSINI KORUDU

Ligde 3’ncü sırada yer alan Akdeniz Belediyespor hafta sonu oynadığı karşılaşmayı net skorla kazanarak play-off umudunu korudu. Karacailyas sahasında oynanan karşılaşmada Akdeniz Belediyespor Mersin Yolspor’u 3-0 yenerek play-off potasının içinde kaldı. Güzel futbolunu 3 golle süsleyen Mavi Beyazlı ekip 23 puanla 3’ncü sırada 12’nci haftaya girdi.

Akdeniz Belediyespor ligin 13’ncü haftasında deplasmanda Mersin Ormanspor ile oynayacak.

 

PLAY-OFF İNADI SÜRÜYOR

Akdeniz Belediyespor ile aynı puana  (23) sahip olan Silifke Belediyespor haftanın en farklı sonucuna imza attı. Silifke’de Karacailyas Veteranlar Kulübü ile karşılaşan Silifke İdman Yurdu baştan sona üstün oynadığı karşılaşmayı 5-0 kazanarak play-off şansını devam ettirdi. 12’nci haftaya 4’ncü sırada giren Silifke İdman Yurdu hafta sonu Mersin’de Kuvayi Milliyespor karşılaşmasına çıkacak.

 

ALT TARAFTA DENGELER DEĞİŞİYOR

Ligin son 3 sırasını paylaşan 10 puanı bulunan 9’ncu sırada yer alan Mersin Yolspor, 7 puanla 10’ncu sırada ki İdman Yurdu 1925 Spor ve son sırada yer alan Tarsus Belediyespor’un 6 puanı bulunuyor. Ligde son sırayı alan 2 takımın lige veda edeceği ligde kümede kalma yarışı son haftaya kadar sürmesi bekleniyor.

B grubunda haftalardır liderliği kimseye kaptırmayan Erdemli Belediyespor Erdemli derbisini kaybetmenin yanı sıra liderliği de kaptırdı.

 

DERBİ YÖRÜKLERİN

Haftalardır liderlik koltuğunda oturan Erdemli Belediyespor hafta sonu Erdemli derbisinde Erdemli Yörükspor ile Erdemli Belediyespor karşı karşıya geldi. Tempolu, bol gollü geçen karşılaşmada 5 gol atıldı. Gününde ve formda olan Yörükspor 3-2 kazanarak play-off yarışına yeniden ortak oldu. Topladığı 24 puanla 4’ncü sıraya yerleşen Yörükler hafta sonu Tarsus deplasmanında Tarsusgücü ile oynayacak.

Liderliği Mersin 33 FK’ya kaptıran Erdemli Belediyespor ligin 13’ncü haftasında Akdenizgücü ile oynayacak.

 

LİDER EL DEĞİŞTİRDİ

12’nci haftanın lideri Erdemli Belediyespor haftayı mağlubiyetle kapatınca kazanan Mersin 33 FK liderliğe yükseldi. Tarsus deplasmanında Çukurova Birlik FK’nın konuğu olan Mersin 33 FK zor geçen 90 dakikanın ardından attığı tek golle 1-0 kazanarak liderliğe yükseldi. Mavi Beyazlı ekip 27 puanla 1 numaraya yerleşti. Yeni lider Mersin FK ligin 13’ncü haftasında kendi gibi play-off  mücadelesi veren Mut İdman Yurdu Belediyespor ile oynayacak.

 

LİMONUN UMUDU VAR

20 puanla 5’nci sırada bulunan Erdemli Limonspor bir başka Erdemli temsilcisi Erdemlispor’u 2-1 yenerek play-off umudunu tazeledi. Lige tutunmaya çalışan rakibi Erdemlispor’a acımayan Limonspor zor geçen karşılaşmayı 2-1 kazanarak play-off şansını sürdürürken Erdemlispor’un işi mucizelere kaldı. Erdemli Limonspor hafta sonu Çukurova Birlik FK ile karşılaşacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA