Patron memnun | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Patron memnun


 

İlk yarıyı lider olarak kapatan MİY’in karnesinden memnun olan Teknik Patron Ersin Aka, “Son maça kadar bu bilinçle hareket edip hedefe ulaşana kadar her maça ayrı bir final olarak bakacağız. Başkanımız, yönetimimiz, futbolcularımız, teknik ekibimiz ve taraftarlarımızla birlikte tüm şehir birlik olarak şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

BARIŞ ÇOBAN

 

TFF 3’ncü ligde ilk yarı tamamlandı. İlk yarıyı lider tamamlayan Yeni Mersin İdman Yurdu A.Ş. devre arasına mutlu giren ekiplerin başında geldi. Görkemli ilk yarı karnesi ile liderliği hak eden Kırmızı Lacivertli ekibin teknik patronu Ersin Aka, “Hedefimiz ilk yarıyı lider bitirmek değil bizim asıl amacımız bu oyunu geliştirerek sezon sonunda güzel bir puan farkıyla şampiyon olmak” dedi.

 

CAMİAYA KUTLAMA

Yazılı bir açıklama yapan Teknik Direktör Aka, “Mersin İdman Yurdu olarak 17 maçlık periyot sonunda güçlü bir grupta yer almamıza rağmen öncelikle bir oyun kültürü oluşturduk ve bunu sonuca da yansıttık. 17 maç sonunda ikinciyle 5 fark puan fark yakalayıp 39 puan toplayan bir takımın teknik direktörü olarak camiamızın bütün paydaşlarını kutluyorum.

 

HER MAÇ FİNAL

Ancak bizim hedefimiz, burayı lider olarak tamamlamak değil bizim asıl amacımız bu oyunu daha da geliştirerek sezon sonunda güzel bir puan farkıyla şampiyon olmak.

Son maça kadar bu bilinçle hareket edip hedefe ulaşana kadar her maça ayrı bir final olarak bakacağız. Başkanımız, yönetimimiz, futbolcularımız, teknik ekibimiz ve taraftarlarımızla birlikte tüm şehir birlik olarak şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA