Yenişehir temizlik ekipleri deprem bölgesinde | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yenişehir temizlik ekipleri deprem bölgesinde


 

Hatay’ın Samandağ ilçesine 2 çöp toplama kamyonu ve temizlik ekipleri gönderen Yenişehir Belediyesi, ilçede temizlik çalışmalarını yoğun olarak sürdürüyor.

Haber Merkezi

 

Yenişehir Belediyesi, deprem bölgesindeki olumsuzlukları en aza indirmek ve yurttaşların sağlığını korumak amacıyla çevre temizliği çalışmalarına ekipleriyle destek veriyor. Bölgedeki salgın ve hastalık riskine karşı harekete geçen Yenişehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Samandağ’da yoğun mesaiyle çalışıyor.

İlçede devam eden temizlik çalışmalarını sosyal medya hesaplarından paylaşan ve dayanışmaya dikkat çeken Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Temizlik işleri ekiplerimiz ve çöp toplama araçlarımızla Hatay Samandağ'dayız. Personelinin büyük bölümü depremden etkilenen Samandağ Belediyesi ile dayanışma içerisindeyiz. Bölgedeki yurttaşlarımızın yararlarını sarmak için özveriyle görev yapan Yenişehir'in emekçilerine kolaylıklar diliyorum.” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA