Mersin’den Hatay’a sağlık müdürü ataması | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’den Hatay’a sağlık müdürü ataması


 

Hatay İl Sağlık Müdürü Mustafa Hambolat’ın AKP milletvekili aday adaylığı için istifasının ardından yerine Mersin’den Dr. Tunga Barçın atandı.

GİZEM EKİCİ

 

Yaklaşan 14 Mayıs cumhurbaşkanı ve genel seçimleri öncesi Hatay İl Sağlık Müdürü Mustafa Hambolat, AKP’den milletvekili aday adaylığı için istifa etti. Dr. Mustafa Hambolat’tan boşalan Hatay İl Sağlık Müdürlüğü görevine yeni atama yapıldı.

Mersin İl Sağlık Müdürlüğü’nde Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı olarak görev yapan Uzm. Dr. Tunga Barçın Hatay’ın yeni İl Sağlık Müdürü oldu.

 

Uzm. Dr. Tunga Barçın Kimdir?

1978 Osmani’ye de dünyaya geldi. İlk, Orta ve İmam Hatip Lisesi öğreniminden sonra 1995 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı. 2002 yılında Muş’un Varto ilçesinde pratisyen hekim olarak görev yaptı. 2005 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Araştırma görevlisi olarak göreve başladı. Aralık 2010 yılından Nusaybin Devlet Hastanesine atandı. 4 ay Başhekim yardımcılığından sonra Nusaybin Devlet Hastanesi Baştabipliğine atandı  2021 yılından itibaren Mersin İl Sağlık Müdürlüğü’nde Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı olarak görev yapmakta.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA