Tehdit edilen kadın, kocasını bıçakladı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tehdit edilen kadın, kocasını bıçakladı


 

Mersin’de 2 çocuk annesi kadın, çıkan tartışmada kafasına vurup saçıdan çeken ardından da balkona götürüp ’seni buradan atarım’ diyen kocasını bıçakladı. Yaralı koca hastaneye kaldırıldı.

HÜSEYİN YILDIZ

 

Mersin'de 2 çocuk annesi kadın, çıkan tartışmada daha önce ayrılıp tekrar barıştığı kocasını bıçakladı. Olay, Erdemli ilçesinde bağlı Merkez Mahallesi'nde bir evde meydana geldi. İddiaya göre, 2 çocukları bulunan S.D. (33) ve A.S.(31) arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmada S.D., eşi A.S'yi darp etti. Bu sırada A.S., evde bulduğu bıçağı eline geçirerek kocası S.D'yi sol göğsünden bıçakladı. Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı koca ambulansla Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Şüpheli kadın ise polis tarafından gözaltına alındı.

Emniyette işlemleri tamamlanan kadın, Erdemli Adliyesine sevk edildi. Şüpheli kadın, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Tutuklanan kadının mahkemedeki ifadesinde, kocasının alkol aldığını ve kafasına vurup saçından çekerek balkona götürdüğünü ve kendisini balkondan atmakla tehdit ettiğini söylediği öğrenildi.

Çiftin 1 yıl önce resmi olarak ayrıldığı ancak 3 ay önce tekrar barıştığı belirtildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA