Nükleer karşıtlarına kasıtlı kimlik uygulaması | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Nükleer karşıtlarına kasıtlı kimlik uygulaması


 

Mersin’de inşaatı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santraline, yakıt transferi yapılmasına tepki göstermek için Akkuyu’ya gitmek isteyen nükleer karşıtları, 4 kez kimlik kontrolüne takıldı. Bu duruma tepki gösteren nükleer karşıtları, kolluk kuvvetlerinin bu uygulamayı kasti olarak yaptığını belirtti.

Barış ÇOBAN

 

AKP iktidarınca seçimlerden önce bitirilmesi planlanan ancak yetişmeyen Mersin Akkuyu Nükleer Santral Projesine, bugün nükleer yakıt getirileceği duyurulmuştu. Uzmanlar uygulamanın tehlikelerine dikkat çekerken santrale yönelik tepkiler sürüyor. Ekolojistlerin ve uzmanların sesine kulak asmayan iktidar, projeden geri adım atmayıp, kendi bildiğini okumaya devam ediyor. Türkiye’nin birçok yerinden Mersin’e gelen nükleer karşıtları bu duruma tepki göstermek için, Akkuyu’ya doğru yola çıktı. Yolda olan nükleer karşıtları, şuana kadar 4 kez kimlik kontrolüne takıldı. Bu duruma tepki gösteren nükleer karşıtları, kolluk kuvvetlerinin bu uygulamayı kasti olarak yaptığını belirtti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA