Orman personellerine silah eğitimi verildi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Orman personellerine silah eğitimi verildi


 

Haber Merkezi

 

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü’nde ormanların muhafazasında görev alacak olan personellere silah eğitimi verildi.

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Mersin Orman Bölge Müdürlüğünde, ormanların muhafazasında aktif görevli olan personele dağıtılan tabancalarla ilgili olarak bakım, emniyet ve atış konularında eğitim verildi.

Mersin Polis Eğitim Merkezi (POMEM) atış poligonunda yapılan eğitime Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, Bölge Müdür Yardımcısı Ali Kişi, Orman Zararlılarıyla Mücadele Şube Müdürü Veysel Önen, şube mühendisleri, işletme şefleri, orman muhafaza memurları ile diğer silahla teçhiz edilecek personel katıldı. Mersin Orman Bölge Müdürlüğü çalışanları, genel müdürlüğün emirleri doğrultusunda, ormanların muhafazasında aktif görevli olan personele dağıtılan tabancalarla ilgili olarak bakım, emniyet ve atış konularında eğitim aldı. Mersin Polis Eğitim Merkezi tarafından iki aşamalı olarak 8-9 Mayıs tarihleri boyunca  88 kişiye verilen eğitimler, teorik olarak tabancaların tanıtımı, tabancaların özellikleri, yasal mevzuat, tabanca sökme ve takma uygulamaları  şeklinde verilip ardından, temel atış eğitimi yapılarak tamamlandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA