Mezitli’de bir dairede yangın çıktı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mezitli’de bir dairede yangın çıktı


 

Mersin'de yangın çıkan daireye müdahale eden itfaiye eri ile birlikte 2 kişi dumandan etkilendi. Öte yandan aynı caddenin girişinde bir otomobilin yanması da dikkat çekti.

Yangın, akşam saatlerinde Mezitli ilçesi Viranşehir Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan Yeşilkent Sitesi'nde bulunan 5'inci kattaki bir dairede çıktı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Alevlere itfaiye ekipleri müdahale ederken biri itfaiye eri 2 kişi dumandan etkilendi. Bölgede hazır bekleyen sağlık ekipleri dumandan etkilenenlere müdahale etti. Yangın ekipler tarafından söndürülürken, çıkış sebebinin elektrik kontağından olma ihtimali üzerinde durulduğu bildirildi.

Öte yandan caddenin girişinde de bir otomobilin motor kısmında yangın çıktı. Bölgedeki ekiplerin müdahalesi ile araçtaki yangın büyümeden söndürüldü.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA