Mersin’de yangın ekipleri eğitimleri tamamlandı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’de yangın ekipleri eğitimleri tamamlandı


 

Haber Merkezi

 

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü 2023 yılı ‘yangın ekibi işbaşı eğitimleri’ tamamlandı.

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Mersin Orman Bölge Müdürlüğü 2023 yılı “Yangın Ekibi İşbaşı Eğitimleri” tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikata Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, Bölge Müdür Yardımcısı Ali Kişi, Orman Yangınları ile Mücadele Şube Müdürü Mehmet Alper, işletme müdürleri, Öz Orman-İş Sendikası Mersin Şube Başkanı Halim Taşkın, müdür yardımcıları, orman işletme şefleri, orman muhafaza memurları, işçiler ve gönüllüler katıldı.

Yangın organizasyonu, orman yangınları ve müdahale, iş sağlığı ve güvenliği konularında eğitim verilmesinin ardından, arozöz ekipmanlarının doğru ve seri kullanımı uygulamalı olarak anlatıldı.

Bölge Müdürü Yalçın, yangın ekiplerinin uyması gereken kurallara dikkat çekerek, Orman İşletme Müdürlüklerine, makine, ekipman ve koruyucu donanım malzemelerinin doğru kullanımından ötürü teşekkür ederek az hasarlı bir yıl diledi.

Orman Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Mersin Orman Bölge Müdürlüğü olarak yangın sezonunda vatandaşlarımızın orman yangınları konusunda hassas olmalarını bekliyor, herhangi bir yangın ve duman gördüklerinde “Alo 112” yangın ihbar hattına bildirmelerini talep ediyoruz” denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA