Mersin; 19 Mayıs, saat 19.00’da, 19 dk kitap okudu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin; 19 Mayıs, saat 19.00’da, 19 dk kitap okudu


 

Haber Merkezi

 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Mersin genelinde düzenlenen çeşitli etkinliklerle, coşkuyla kutlandı.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle il genelinde tüm vatandaşları “19 Mayıs akşamı, saat 19.00'da, 19 dakika” kitap okumaya davet etti.

Koca etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “19 Mayıs 1919, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ün Samsun'a çıkarak, Milli Mücadeleyi başlattığı bir gündür. Milletimizin, bağımsızlık aşkıyla mukaddes vatanımızı büyük bir zaferle taçlandırdığı mücadelenin ilk adımıdır. Çok kıymetli evlatlarımızı, gençlerimizi bilimle, irfanla, inançla yetiştirmek biz eğitimcilerin boynunun borcudur. Bu anlamda okumanın geleceğimizi inşa etmekte çok temel bir unsur olduğuna inanıyor, bu inançla başta çok kıymetli evlatlarım, meslektaşlarım ve saygıdeğer velilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımızı; 19 Mayıs 1919 ruhunu ebediyete taşımak için 19 Mayıs akşamı, saat 19.00'da, 19 dakika kitap okumaya davet ediyorum.

Başta Ulu Önder, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatan toprağına emanet olan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Bu davete icabet eden başta eğitim camiamız olmak üzere tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA