Hayat Boyu Öğrenme Haftası kutlamaları başlıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Hayat Boyu Öğrenme Haftası kutlamaları başlıyor


 

Haber Merkezi

 

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, bu yıl üçüncüsünü gerçekleştireceği Hayat Boyu Öğrenme Haftası kutlamalarının başlayacağını duyurdu. Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Mersin’in tüm ilçelerinde bir birinden renkli etkinliklerin yapılacağını söyledi.

Mersin genelinde, 14 Halk Eğitimi Merkezi ve bir Olgunlaşma Enstitüsünün kursiyerlerinin el emeği göz nuru eserlerinin sergileneceği ve çeşitli etkinliklerin gerçekleştirileceği kutlama programları için İl Milli Eğitim Müdürü Koca, "Hayat Boyu Öğrenme, devletimizin milletimize sunduğu çok büyük bir olanaktır. Yaptığımız çok yönlü çalışmalarla Hayat Boyu Öğrenme kurs ve kursiyer sayılarımız hem nitelik hem nicelik olarak her geçen ay artmaktadır. Bizler, binlerce kursumuz ve kursiyerimizle Türkiye genelinde hayat boyu öğrenmede öncü bir il olarak merkezden taşraya tüm vatandaşlarımıza ulaşmaya, nitelikli kurslar açarak istihdam olanaklarını artırmaya devam edeceğiz. Hayat Boyu Öğrenme Haftası vesilesiyle bizleri her konuda destekleyen başta Milli Eğitim Bakanlığımız ve Sayın Valimiz Ali Hamza Pehlivan olmak üzere; tüm usta öğreticilerimiz ve öğretmenlerimize, bizlere inanan, güvenen ve bizleri yalnız bırakmayan tüm kursiyerlerimize, Hayat Boyu Öğrenme'nin her aşamasında yer alan, katkı sunan, bizleri destekleyen tüm paydaşlarımıza en kalbi duygularımla şükranlarımı sunuyorum. Tüm vatandaşlarımızı ilimiz genelinde tüm ilçelerimizde kutlayacağımız hayat boyu öğrenme etkinliklerine katılmaya, kurslarımızdan istifade etmeye davet ediyorum. Mersin’de Öğrenme Hayat Boyudur" ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA