LGS değerlendirme toplantısı yapıldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LGS değerlendirme toplantısı yapıldı


 

Haber Merkezi

 

Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy başkanlığında çevrimiçi olarak, 4 Haziran Pazar günü yapılacak olan "Lise Geçiş Sistemi (LGS) Sınavı Değerlendirme Toplantısı" yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdür Vekili Baykal Başdemir ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kutlutekin Baş'ın katıldığı toplantıda, iller bazında LGS sınavına yönelik hazırlık çalışmaları değerlendirilerek tüm illerin sınava yönelik hazırlıklarının eksiksiz olduğu ifade edildi.

Sınava ilişkin açıklamalarda bulunan Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, “4 Haziran Pazar günü tüm yurtla birlikte ilimizde de LGS sınavını gerçekleştireceğiz. Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ilgili birimlerimizle, tam kadro sınav hazırlıklarımızı tamamladık. İlimiz genelinde 13 ilçemizde toplam 376 okulumuzda, 2.109 salonda, 32.227 öğrencimiz LGS sınavına girecektir. Sınava, 328 öğrencimiz tek kişilik salonda, 6 öğrencimiz ise evde katılacaktır. Evlatlarımızın sınav binalarına en geç saat 9.00'da ulaşmaları ve yanlarında mutlaka sınava giriş belgeleri ile kimlik kartlarının bulunması gerektiğini önemle hatırlatmak isterim.

Sınav organizasyonunda ve uygulanmasında görev alan tüm meslektaşlarıma ve süreçte evlatlarını yalnız bırakmayan tüm velilerimize yürekten teşekkür ediyor, emeklerinin karşılığını almaları temennisiyle tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.

Değerli vatandaşlar, sizlerden ricamız, sınav saatlerinde özellikle okullarımızın yakınlarında sessizliğin sağlanmasıdır. Duyarlılığınız için eğitim camiası olarak sizlere de şimdiden teşekkür ediyoruz" dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA