Tarsus’ta çocukların yaz tatilleri renkleniyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus’ta çocukların yaz tatilleri renkleniyor


 

Haber Merkezi

 

Tarsus Belediyesi ve Tarsu AVM iş birliği ile bu yaz, çocuk atölyeleri ile doludolu geçiyor.  Çocukların yaz tatillerini eğlenceli ve öğretici etkinliklerle geçirebilmeleri için ücretsiz atölye programı düzenleniyor. Tüm yaz boyunca devam edecek olan etkinliklerde her Cumartesi farklı bir konuda atölye gerçekleşecek.

Çocukları el sanatlarına yönlendirecek ve yaratıcılıklarını ortaya koyan pek çok aktivite Tarsus Belediyesi ve Tarsu AVM iş birliği ile gerçekleşiyor. Etkinliklerden 4 ile 12 yaş grubu arasında bütün çocuklar yararlanabiliyor.

 

ÇOCUKLAR RESİMLERİNİ YAPARAK KEYİFLİ VAKİT GEÇİRDİ

Yaz boyunca her Cumartesi Tarsu AVM’de yapılacak olan atölyelerin ilki yoğun bir katılım ile yapıldı. Etkinliğe katılan çocuklar öğretmenlerinin rehberliğinde keyifli bir resim atölyesinde bir araya geldi ve yeteneklerini sergiledi. Çocuklar resimlerini yaparak keyifli vakit geçirdi.

 

HER CUMARTESİ FARKLI BİR ATÖLYE

Haziran ayı atölye programında ise bu ay 17 Haziran 2023 günü saat 12.00 -16.00 arası “El Sanatları Atölyesi”, 24 Haziran 2023 günü saat 12.00 -16.00 arası ise “Müzik Atölyesi” yapılacak.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA