LGS kurs merkezleri ön kayıtları almaya başladı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LGS kurs merkezleri ön kayıtları almaya başladı


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren 14 Kurs Merkezi, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılına hazır. Önümüzdeki yıl LGS’ ye girecek öğrenciler için,12 Haziran itibariyle kurs merkezlerinde ön kayıtlar alınmaya başlandı. Ön kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin, 21 Temmuz’a kadar öğrenci belgesi, not ortalamasını gösteren transkript belgesi ve aile gelir belgesi ile kurs merkezlerine başvurması yeterli olacak.

Haber Merkezi

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren 14Kurs Merkezi, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı kapsamında LGS’ye girecek öğrenciler için hazırlıklarını şimdiden tamamladı. 12 Haziran itibariyle ön kayıtları almayan başlayan kurs merkezlerinde, profesyonel kadro eşliğinde öğrencilere ders ve konu anlatımları, etütler, ücretsiz denemeler gibi eğitim destekleri sağlanıyor. 21 Temmuz’a kadar merkez ve ilçelerde bulunan ve ücretsiz hizmet veren kurs merkezlerine gidip ön kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin; öğrenci belgesi,  not ortalamasını gösteren transkript belgesi ve aile gelir belgesi ile başvurması yeterli olacak.

 

“ÖN KAYITLAR 14 ADET ÜCRETSİZ KURS MERKEZİMİZDE YAPILMAKTADIR”

Tüm kurs merkezlerinde 2023-2024 yılı eğitim ve öğretim hazırlıklarının tamamlandığını ifade eden Turgut Türkalp Kurs Merkezi Müdürü Umut Demirkan, “12 Haziran itibarıylaLGS hazırlık kursu ön kayıtlarımız başladı. Ön kayıt için üç evrak istiyoruz. Bunlardan ilkiöğrenci belgesi. İkincisi, öğrencinin not ortalamasını gösteren transkript.Üçüncüsü de aile gelir belgesi. Velilerimiz ve öğrencilerimiz, merkezde ve ilçelerimizde bulunan 14 ücretsizkurs merkezimizden birine gidip ön kayıt yaptırabilirler. Ek olarak veliler ve öğrenciler, Teksin uygulamasından kendilerine en yakın kurs merkezlerimizin iletişim ve ulaşım bilgilerini de elde edebilirler” ifadelerini kullandı.

 

“ÖĞRENCİLER İÇİNSOSYAL ETKİNLİKLER DE DÜZENLİYORUZ”

Kurs merkezlerine ön kayıt yaptırmak isteyenlere,eğitim ve öğretim sürecinin işleyişi hakkında da bilgi aktaran Demirkan, “Her bir kurs merkezimizde, deneyimli ve profesyonel kadromuz bulunmakta. Öğretmenlerimiz kurs merkezimizde konu anlatımı, soru çözümleri, eksik konularda etütler verilmesi konusunda rehberlik edip, ücretsiz denemeler uyguluyorlar”dedi.Eğitimlerin yanı sıra, öğrencilere sosyal etkinlikler düzenlediklerini de ifade eden Demirkan, “Bilgi yarışmaları, şiir dinletileri, tiyatro etkinlikleri ve geziler düzenliyoruz. Aynı zamanda kurs merkezlerimize gelen öğrencilerimize, kursta kaldıkları süre boyunca ücretsiz yemek ikramında bulunuyoruz. Yeni dönem için tüm velilerimizi ve öğrencilerimizi kurs merkezlerimize bekliyoruz” diye konuştu.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA