Mersin’de 424 bin 759 öğrenci karne aldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’de 424 bin 759 öğrenci karne aldı


 

Mersin’de okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki 424 bin 759 öğrencinin karne alması ile yaz tatili başladı.

GİZEM EKİCİ

 

6 Şubat 2023'te başlayan ikinci dönem eğitim -öğretim dönemi sona erdi. Mersin’de okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki 424 bin 759 öğrencinin karne alması ile yaz tatili başladı.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğünce, 2022-2023 ders yılı sonu karne töreni Mersin Uluslararası Limanı İlkokulu’nda gerçekleştirildi.

Törene; Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, İL Milli Eğitim Müdürü Adem Koca ve kent protokolü katıldı. Çeşitli etkinliklerin sergilendiği törende Vali Pehlivan, öğrencilerle yakından ilgilenerek tüm öğrencilere, öğretmenlere ve tüm velilere iyi tatiller diledi.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca da, yayımladığı ders yılı sonu mesajında "2022-2023 ders yılının sonuna gelmiş bulunmaktayız. İlimiz genelinde 30.317 öğretmenimiz; 1.393 okulumuzda, 424.759 öğrencimize bugün karnelerini veriyorlar. 1. sınıfı bitiren 37.640 evladımız bu sene ilk kez karne alma heyecanını yaşıyorlar. İlimizde misafir ettiğimiz 17.952 depremzede öğrencimiz karnelerini alma mutluluğunu ilimizde yaşıyorlar. Tüm öğrencilerimi tebrik ediyor, bir ömür başarılar diliyorum. Süreçte özverili çalışmalarıyla çok emek sarf eden tüm meslektaşlarıma, sevgili evlatlarıma ve değerli velilerimize esenlik dolu bir tatil diliyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA