İçel Soroptimist Kulübü’nde bayrak değişimi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İçel Soroptimist Kulübü’nde bayrak değişimi


 

İçel Soroptimist Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Yeşim Antmen, kulüp başkanlığı bayrağını Saime Taşkın’a devretti.

Haber Merkezi

 

Kurulduğu 1970 yılından bu yana Mersinli kadın ve genç kızlara yönelik projeleriyle adından sıkça söz ettiren İçel Soroptimist Kulübü, 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü Turgutreis Mahallesi’ndeki Kulüp binasında yaptığı genel kuruluyla başkan ve yönetim kurulu üyeliklerinde bayrak değişimi gerçekleştirdi.

Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Yeşim Antmen’den teslim alan Saime Taşkın ile birlikte 2. başkanlık görevini Nuran Kurtuluş ve Sevinç Şanlı üstlendi. Diğer yeni yönetim kurulu üyelikleri ise Aslı Gün ve Berna Güncan isimlerinden oluştu. 

İçel Soroptimist Kulübü’nün yeni Yönetim Kurulu  Başkanı Saime Taşkın yaptığı açıklamada, “Görev, içinde bulunduğumuz zamanın bizden istediği şeydir’ demişti, Goethe: Bu bir bayrak değişimi olduğuna göre bende aldığım bayrağı elden ele benden sonraki arkadaşlarıma el üstünde ileteceğim. Böylece Cumhuriyetimizin 100. Yılı ile ilgili çalışmalar yapacağız. Sevgi için, dostluk için kardeşlik için, iyilik için, görev için, soroptimistlik için varım, varız” dedi.

Ankara doğumlu olan Saime Taşkın, 1988 yılında Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun oldu. 1988 – 2013 yılları arasında Mersin Devlet Hastanesi’nde kamu görevlisi olarak yer aldı. Ocak 2013’ den itibaren ise ortağı olduğu özel bir ağız ve diş sağlığı polikliniğinde hekimlik çalışmalarını sürdürmektedir. Bu dönem İçel Soroptimist Kulübü’nün yönetimin kurulu başkanlığını üstlenen Taşkın, daha önce de Kulüp’ün pek çok kademesinde yer alarak adından sıkça söz ettirmiştir.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA