Engelliler piknikte gönüllerince eğlendi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Engelliler piknikte gönüllerince eğlendi


 

Mersin’in Bozyazı ilçesinde düzenlenen piknikte açık havada zaman geçirme fırsatı bulan engelli bireyler ve yakınları, doyasıya eğlendi.

Bozyazı Halk Eğitim Merkezi Usta öğreticileri Fatma Düzün, Ayça Yoraz ve Hülya Uslu tarafından Bozyazı Engelli ve Engelli Aileleri Dayanışma Derneği üyelerine yönelik açılan kurslara katılan bireyler ve ailelerine piknik etkinliği düzenlendi. Belediye Barınak Parkında düzenlenen programda açık havada gönüllerince eğlenen engelli bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı

Usta öğretici Fatma Düzün, “Bozyazı Engelli ve Engelli Aileleri Dayanışma Derneği’nde engelli vatandaşlarımızın eğitsel, sosyal, sportif ve kültürel aktiviteler ile toplum hayatı ile bütünleşmesini sağlayıcı çalışmalar yapıyoruz. Bu tür etkinliklerimizle onlara, içimizden biri olduklarını göstermek istiyoruz. Bu anlamda düzenlediğimiz piknik son derece faydalı oldu. Hem engellilerimiz ve onların aileleri ile bir araya gelerek sohbet etme fırsatı bulduk hem de engelli vatandaşlarımız gönüllerince eğlendiler. Engelli kardeşlerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuz. Sevgi ve dayanışmanın aşamayacağı hiçbir engel yoktur. Onların yüzündeki gülümseme ve gözlerindeki mutluluk verdiğimiz tüm emeklere yetiyor. Piknik organizasyonuna katılan tüm engelli kardeşlerimiz ve ailelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Piknikte gönüllerince eğlenerek vakit geçirme fırsatı bulan engelli bireyler ve yakınları, pikniğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA