Akdeniz Belediyesi’nden kadınlara bayram hediyesi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Akdeniz Belediyesi’nden kadınlara bayram hediyesi


 

Akdeniz Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kapadokya Gezisi ile kadınlar; Ürgüp, Göreme, Avanos ve Peri Bacaları’nı gezerek keyifli bir bayram tatili geçirme fırsatı yakaladı.

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi’nin başlattığı örnek proje sayesinde binlerce kadın, ilk kez şehir dışına çıkma, Türkiye’nin tarihi, kültürel mekânlarını gezme ve görme imkânı buluyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından son olarak Kurban Bayramı tatilinde organize edilen Kapadokya gezisine de ilçeye bağlı farklı mahallelerden 70 kadın katıldı.

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER, SEVDİKLERİNE HEDİYELER ALDILAR

Gezi sayesinde Akdenizli kadınlar, Türkiye’nin en güzel yerlerinden biri olan, yerli ve yabancı milyonlarca insanın görmek için her yıl adeta akın ettiği Kapadokya’nın doğa harikası güzelliklerini, tarihi, turistik ve kültürel mekânlarını, ören yerlerini ve meşhur tarihi Göreme Açık Müzesini gezme fırsatı yakaladı. Gezi boyunca gönüllerince gezip eğlenen kadınlar, sevdiklerine çeşitli hediyeler aldı, gezdikleri yerlerde bol bol hatıra fotoğrafları çektirip gezilerini ölümsüzleştirdi.

 

KİMİ İLK KEZ ŞEHİR DIŞINA ÇIKMA FIRSATI YAKALADI

Kendilerine sunulan bayram hediyesi gezi için Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ile Kadın ve Aile hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri ve personeline teşekkür eden kadınlar, en güzel bayram tatillerinden birini yaşadıklarını dile getirdi. Hayatında ilk kez şehir dışına çıktığını belirten bazı kadınlar da mutlu olduklarını söyleyip, bu tür gezilerin sürmesini istedi.

Akdeniz Belediyesi’nin, kadınlar ve gençler için hayata kattığı turlar kapsamında, Kapadokya’nın yanı sıra Çanakkale, Hatay, Gaziantep, Tarsus, Mut ve Silifke gezileri de organize edildi. Bugüne dek binlerce kadının katıldığı bu gezi ve turlara, yeni yerler de eklenmesi planlanıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA