Su Ürünleri Fakültesi’nde mezuniyet heyecanı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Su Ürünleri Fakültesi’nde mezuniyet heyecanı


 

MEÜ Su Ürünleri Fakültesi öğrencileri, coşkulu bir törenle geleceklerine uğurlandı.

Haber Merkezi

 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Su Ürünleri Fakültesi, 2022- 2023 Eğitim - Öğretim yılı mezunlarını, Su Ürünleri Fakültesinde düzenlediği coşkulu bir törenle uğurladı.

Mezuniyet törenine Su Ürünleri Fakültesi’nin Dekanı Prof. Dr. M. Tahir Alp, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necmiye Canacankatan, fakülte öğretim elemanları, idari personel ile öğrenciler ve öğrenci yakınları katıldı.

Atatürk ve silah arkadaşları için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlik, Su Ürünleri Fakültesi’nin Dekanı Prof. Dr. M. Tahir Alp’in açış konuşması ile devam etti. Alp, "Bugün bizim için çok önemli bir gün" diyerek sözlerine başlayan Prof. Dr. Alp, "Az ve öz mezunumuz var. Ülke olarak zor zamanlardan geçtik. Sevgili meslektaşlarım; bu meslekte başarılı olmanın yolu su, doğa ve çevreyi sevmekten geçiyor. Hepinizin meslek hayatında önemli yerlere geleceğinizi düşünüyorum. Sizlerle gurur duyuyorum. Fakültemizde görev alan akademik, idari tüm personelimize teşekkür ediyorum." dedi.

Açış konuşmasının ardından fakülte birincisi Selman Mutlu Kızılin'e Alp, Fakülte ikincisi Fadime Özmen’e Su Ürünleri Fakültesi’nin Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fahri Karayakar ve fakülte üçüncüsü Ferhat Üre'ye ise Su Ürünleri Fakültesi’nin Deniz Biyolojisi Anabilim Dalı'ndan Prof. Dr. Sahire Karaytuğ plaketlerini ve hediyelerini takdim etti. Geçici belgelerin verilmesinin ardından Fakülte birincisi Selman Mutlu Kızılin, yaş kütüğüne isim çaktı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA