Şehit aileleri ve gaziler Konya’yı gezdi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Şehit aileleri ve gaziler Konya’yı gezdi


 

Şehit Aileleri ve Gaziler; Akdeniz Belediyesi’nin hayata kattığı proje kapsamında Konya’nın tarihi, kültürel, turistik ve doğal güzelliklerini görme, kentin en çok ilgi gören müzelerini gezme fırsatı yakaladı.

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün, farklı kentlere düzenlediği tarih, kültür ve doğa gezileri devam ediyor. Bu kez ‘Gönüller Şehri’ Konya’ya düzenlenen geziye; Şehit Anneleri, Şehit Babaları ile Gazi Polisler katıldı. Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Mersin İl Başkanlığı yetkililerinin de katkısıyla düzenlenen Konya gezisinde de Şehit Aileleri ve Gaziler; Panorama Konya Müzesi, İrfan Medeniyeti Araştırma ve Kültür Merkezi, İstiklal Harbi Şehitleri Abidesi, Mevlana Müzesi ve Türbesi, Şems-i Tebrizi Cami ve Türbesi, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Konya Şubesi, Konya Tropikal Kelebek Bahçesi, Metamorfoz Mağarası ve kentin daha birçok özel mekânını görme şansı elde etti.

Unutamayacakları Konya gezisinde bol bol hatıra fotoğrafı çeken Şehit Aileleri ve Gaziler, sevdiklerine de çeşitli hediyeler aldı. Duygularını dile getiren Şehit anneleri ve babaları ile Gazi polisler, kendilerine bu imkânı sunan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’a, Kadın Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne ve Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı yetkililerine teşekkür etti. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA