Torbacılara şafak operasyonu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Torbacılara şafak operasyonu


 

Mersin’de ’torbacı’ olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen şafak operasyonunda 16 şüpheli gözaltına alındı.

Haber Merkezi

 

Mersin’de uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak ve kullanmak suretiyle gençleri zehirlemeye çalışan ‘torbacı’ olarak tabir edilen sokak satıcıları ile etkin mücadele edilmesi amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde şafak operasyonu gerçekleştirildi.

Teknik ve fiziki takip sonucu belirlenen şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik operasyonda drone ve Özel Harekat Polisi destekli 94 ekip 296 personelin katılımıyla 30 şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik belirlenen adreslere operasyon yapıldı. Yapılan operasyon neticesinde16 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların yapılan ikamet aramalarında; 25 adet sentetik ecza, 16 kök kenevir bitkisi, 6.86 gram esrar maddesi, 32.47 gram metamfetamin maddesi, 2 adet uyuşturucu madde kullanmaya yarayan cam aparat(payp), 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA