SMA’lı Kumsal’ı yaşatmak için uçtu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SMA’lı Kumsal’ı yaşatmak için uçtu


 

Alanya’da bir paramotor pilotu, SMA hastası Anamurlu Kumsal bebeğin yurt dışında yapılması planlanan tedavisi için yürütülen bağış kampanyasına destek olmak için Damlataş sahilinden havalanarak gösteri uçuşu yaptı.

Haber Merkezi

 

Mersin'in Anamur ilçesinde yaşayan ancak tedavi için Antalya'ya taşınan SMA hastası Kumsal bebek yardım bekliyor. Türkiye'de çok sayıda SMA hastası çocuklardan sadece biri olan Kumsal bebeğin hemşire annesi Ceyda ve aynı mesleği paylaşan babası Şahika Kar, çocuklarının sağlığına kavuşması için valilik onayıyla yardım kampanyası başlatmıştı. Alanya’da bir paramotor pilotu, SMA hastası Kumsal’a destek olmak için uçuş gerçekleştirdi. Pilot, uçuş sırasında üzerinde ‘Lütfen meleğimizi kurtarmamıza yardım edin’ yazılı pankart açtı. King Paragliding yetkilisi Bahadır Ahmet Yalçın, “Bugün SMA hastası olan Kumsal Kar evladımız için paramator ve yamaç paraşütümüzle büyük bir kampanya brandasıyla uçuş gerçekleştirdik. Umarım faydası olur. Alanya esnafına ve tüm Türkiye’ye sesleniyorum. Kızımıza sahip çıkalım” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA