Yaşam kayalarında dikkat çeken görüntü: Ayıyı andıran kaya | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yaşam kayalarında dikkat çeken görüntü: Ayıyı andıran kaya


 

Mersin’de bir yaylada yer alan ’yaşam kayaları’ olarak bilinen bölgede doğal olarak oluşan ayıyı andıran görüntü dikkat çekti.

Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı 45 kilometre uzaklıkta, bin 600 rakımda bulunan Evdilek Mahallesi'nde (Yayla), geçmiş yıllarda yaşamın olduğu ve halen çevresinde konaklamanın sürdüğü Göz mevkiindeki yaşam kayaları dikkat çekiyor. Özellikle yazın sıcak havalarda serinlemek için insanların dinlenmeye geldiği kayalık bölge doğal güzelliği ile mest ediyor. Zaman zaman bölgeye fotoğrafçılar da giderek doğal güzelliği görüntülüyor. Son olarak bölgeye giden fotoğrafçılar kayalıklarda doğal olarak oluşan ve bir ayıyı andıran silueti fark etti. Gözleri, burnu, kol ve bacaklarıyla kayada beliren ayı silueti dron ile de görüntülendi.

Bölgeye ziyaretçilerin sürekli geldiğini belirten Muhtar Durhasan Eser, "Özdilek Mahallesi Göz mevkii burası. Burada yaşam kayaları dediğimiz yer de ayı silueti var. Doğal olarak ortaya çıkmış" dedi.

Fotoğraf çekimi yaptıkları sırada ayı siluetini fark eden fotoğrafçılardan Hamdi Mutlu, silüetin çekimlerini yaptıklarını ve doğal olarak oluştuğunu düşündüklerini söyledi.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA