Orman Genel Müdürü Karacabey Mersin‘de | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Orman Genel Müdürü Karacabey Mersin‘de


 

Haber Merkezi

 

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey beraberinde Orman Genel Müdür Yardımcısı Kenan Akduman ile birlikte incelemelerde bulunmak üzere Mersin Orman Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Genel Müdür Bekir Karacabey ile Genel Müdür Yardımcısı Kenan Akduman’ı, Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, Mersin Orman Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet Fulin, Yaşar Yaman Sağlam, Ali Kişi, şube müdürleri,orman işletme müdürleri, müdür yardımcıları, şefler, orman muhafaza memurları ve yangın ekipleri karşıladı.

Gülnar’da incelemelere başlayan Karacabey’e, Gülnar Orman İşletme Müdürü Serdar Karaca tarafından İşletme Müdürlüğü’nün faaliyetleri hakkında brifing veridi. Karacabey, Gülnar Orman işletme Müdürlüğü Büyükeceli İlk Müdahale ekibini ziyaret ederek denetledi, ziyaret sonrası 2022 yılında ve bu yıl Gülnar’da meydana gelen yangın sahalarında incelemelerde bulundu. Karacabey, '“2022 yılında Mersin Gülnar’da meydana gelen Büyükeceli yangını sonrası küllerinden doğan bu yeşil vatan parçasını ve toprakta fışkıran yeşil fidanları ziyadesiyle mutlu etti. Ciğerlerimiz yanmasın diye lütfen azami dikkat edelim’’ dedi.

Ziyaretin ikinci gününde Mersin Orman Bölge Müdürlüğü’nün yeni yapılan yerleşkesinde incelemelerde bulunan Karacabey, yapılacak işlerle ilgili talimatlar verdi.

Buradan Mersin Orman İşletme Müdürlüğü Kuyuluk Yangın ekip binasına geçen Karacabey, Orman Genel Müdürlüğü’nün her biriminin çok değerli olduğunu bilhassa yangın konusunda gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı memnuniyetini ve tebriklerini iletti. Mersin ekibinin yangın konusunda başarılı bir ekip olduğunun hiç şüphe götürmez bir gerçek olduğunu belirterek gayretli ve fedakâr çalışmalarının devamlı olmasını diledi ve yangınsız bir sezon geçirilmesi temennisinde bulundu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA