Toroslar’da “İlk Nefes” ziyaretleri devam ediyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Toroslar’da “İlk Nefes” ziyaretleri devam ediyor


 

Haber Merkezi

 

Toroslar Belediyesi tarafından yürütülen “İlk Nefes” Projesi çerçevesinde yeni doğan bebek ziyaretleri devam ediyor. Belediye, bir yılda bin aileye İlk Nefes Projesi ile destek oldu.

Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde çalışmalar yapan İlk Nefes ekibine, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın eşi Meltem Yılmaz, MHP Toroslar KAÇEP Başkanı Nilüfer Temiz ve Belediye Başkanı Yardımcısı Şeyda Gülden de eşlik ederek, yeni bebeği olan ailelerin mutluluklarına ortak oluyor.

Ziyaretlerde, ailelere hediye edilen İlk Nefes Çantalarında bebeklerin temel ihtiyaçlarını karşılayacak eşyalar bulunuyor. İlk Nefes çantasını alan aileler ise Başkan Yılmaz’a, bu ince düşüncesinden dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

 

BAŞKAN YILMAZ; “HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

Dünyaya gelen bebeklerin hayırlı olmasını dileyerek aileleri tebrik eden Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “İlçemizde doğan her yavrumuzun sevincini, kıymetli aileleri ile birlikte yürekten paylaşıyoruz. “İlk Nefes” çantalarımızı ilçemizin dört bir yanına ulaştırıyoruz. Biz Toroslar’da büyük bir aileyiz. Ailemizin yeni fertlerinin ihtiyaçlarına bir nebze de olsa katkıda bulunmak amacıyla bu ziyaretlerimizi sürdüreceğiz Minik yavrularımızın, ailelerine, vatana ve millete hayırlı birer evlat olarak yetişmelerini temenni ediyor, sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA