‘Hep birlikte barışın sesi olmaya devam edeceğiz’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘Hep birlikte barışın sesi olmaya devam edeceğiz’


 

Mersin Yenişehir Belediyesinin 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle düzenleyeceği programda Türk halk müziğinin sevilen ismi Sadık Gürbüz sahne alacak.

Haber Merkezi

 

Tüm dünyada çatışmaların sona ermesi, insan haklarının korunması ve küresel dayanışmanın öneminin vurgulandığı 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde Yenişehir Belediyesi, Sadık Gürbüz dinletisiyle Mersinlileri bir araya getirecek. 1 Eylül Cuma günü saat 20.00’de Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek dinleti programında sahne alacak olan Sadık Gürbüz, türkülerini barış için okuyacak.

 

BAŞKAN ÖZYİĞİT, “HEP BİRLİKTE BARIŞIN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ.”

Mersinlileri,1 Eylül Dünya Barış Günü programına davet eden Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yurtta Barış, Dünyada Barış” sözüne dikkat çekerek şunları söyledi: “Kültür ve sanat etkinliklerinin insanları bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturduğuna inanıyoruz. Bu özel günde de müziğin ve sanatın gücünü kullanarak barışın güzelliklerini birlikte kutlamak istiyoruz. "Barışın ve dayanışmanın önemini bir kez daha hatırlatmak ve vurgulamak adına, 1 Eylül'de gerçekleştireceğimiz programımıza tüm Mersinli hemşehrilerimizi bekliyoruz. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bize miras bıraktığı 'Yurtta Barış, Dünyada Barış' ilkesini yaşatmak için mücadelemiz sürecek. Hep birlikte barışın sesi olmaya devam edeceğiz.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA