Akkuyu’da binlerce işçi zehirlendi iddiası! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Akkuyu’da binlerce işçi zehirlendi iddiası!


 

Akkuyu Nükleer Güç Santrali inşaat sahasından işçilerin yemekten zehirlenme haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak 1500 Akkuyu NGS çalışanının gıdadan dolayı zehirlenme şüphesi ile hastanelere sevk edildiği öğrenilirken, 250 zehirlenme olayının ise Silifke Devlet Hastanesine getirildiği ve hastaların tedavi altına alındığı bildirildi.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’in Gülnar ilçesinde halkın tepkisine rağmen inşaatı sürdürülen Akkuyu Nükleer Güç Santrali inşaatı yine gıda zehirlenmesi olayının adresi oldu. Yapımına başlandığı günden bu yana sorunlarla boğuşulan Akkuyu NGS’de bugünde 1500 kişinin zehirlenmesi olayı gündeme bomba gibi düştü.

Bir yemek firmasının dün öğlen yemekte verdiği tavuk yemeğinin yenmesi ile zehirlenme vakasının başladığı ve bugün sabah saatlerinde ise zehirlenen kişi sayısının 1500 rakamına ulaştığı bildirildi.

 

SİLİFKE’DE 250 KİŞİ ZEHİRLENDİ

Silifke Devlet Hastanesine zehirlenme vakası ile 250 kişinin getirildiği ve burada tedavilerine başlandığı, bir kısım hastanın ise Akkuyu bünyesinde bulunan sağlık birimlerinde tevadi edildiği, geri kalan hastaların ise çevre ilçe hastaneleri ile Mersin’e sevk edildikleri öğrenildi.

 

ZEHİRLENMENİN NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

Gülnar Tarım ve Orman Müdürlüğü yetki alanında bulunması nedeni ile Gülnar Tarım ve Orman Müdürlüğünün ilgilendiği zehirlenme vakasının dün öğlen yemeğinde bulunan tavuk yemeğinden kaynaklandığı, konunun ise araştırılmaya devam edildiği bildirildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (2)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA