Böyle olur Romanlar’ın Sünnet Şöleni | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Böyle olur Romanlar’ın Sünnet Şöleni


 

Haber Merkezi

 

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesinin; Toroslar Kaymakamlığı, Mersin Romanlar ve Müzisyenler Derneği işbirliğinde düzenlediği ‘Toroslar Roman Şenliği Sünnet Şöleni’nde’ 27 Roman çocuk sünnet oldu.

Sünnet olan çocuklar ve aileleri, Alsancak Mahallesi’nde kendileri için hazırlanan alanda birbirinden eğlenceli etkinlikler ile doyasıya eğlendi. Gönüllerince eğlenen çocuklar, unutulmaz bir gün yaşadı.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da Sünnet Şöleni’nde Roman vatandaşlar ve çocuklarla yakından ilgilendi, birlikte Roman havası oynadı.

Roman çocukların, erkekliğe ilk adımlarında mutluluklarına ortak olan Başkan Yılmaz; “Sünnet düğünleri güzel olur. Roman Sünnet düğünleri de böyle güzel olur. Sünnet Şölenimiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Sünnet Şölenine; Toroslar Kaymakamı İbrahim Çenet, MHP Toroslar İlçe Başkanı Osman Mete Yıldız, Toroslar KAÇEP Başkanı Nilüfer Temiz, Toroslar Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Emre Tugay, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın eşi Meltem Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

 

DERNEK BAŞKANI MOĞOLTEKİN; “BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ”

Mersin Romanlar ve Müzisyenler Derneği Başkan Talip Moğoltekin, sünnet şölenine sunduğu katkılarından dolayı Toroslar Kaymakamlığı’na ve Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür ederek; “Roman çocuklarımız, erkekliğe ilk adımı attılar. Bundan sonraki hayatlarında başarılar ve sağlıklı ömürler diliyorum” dedi.

 

BAŞKAN YILMAZ; “HEPİMİZ, BİRİZ VE BERABERİZ”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise şölende birlik ve beraberliğe vurgu yaparak; “Sünnet, hem dinimizce hem de örfümüzce erkek çocuklarımızın, erkekliğe ilk adım atışıdır. Aileleri açısından da ilk mürüvvetini görmektir. 27 çocuğumuz sünnet oldu. Hayırlı uğurlu olsun. Hepimiz, biriz ve beraberiz. Bir elin parmaklarıyız. Bir ve beraber olursak ancak güçlü oluruz. Birliğimiz daim olsun. Sünnet şöleninde emeği geçen Sayın Valimize, Sayın Kaymakamımıza ve Mersin Romanlar ve Müzisyenler Derneğimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

KAYMAKAM ÇENET; “SÜNNET ŞÖLENİMİZ, HAYIRLI OLSUN”

Sünnet olan çocuklara hayırlı ve sağlıklı bir ömür dileyen Toroslar Kaymakamı İbrahim Çenet; “Yavrularımız, erkekliğe ilk adımı attılar. Bizler hep bir arada sizlerin ihtiyaçlarını karşılıyoruz ve karşılamaya devam edeceğiz. Bu şenlik, Toroslarımıza hayırlı olsun. Yavrularımızın gözlerinden öpüyorum” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Yılmaz daha sonra protokol üyeleri ve çocuklarla birlikte pasta keserek sünnet şölenine renkli bir anı da bıraktı.

Sünnet Şöleni, mahalli sanatçıların konserleri ve eğlenceli etkinliklerle sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA