ABD’li bilim adamı Dickey taburcu edildi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ABD’li bilim adamı Dickey taburcu edildi


 

Mersin’in Anamur ilçesindeki Morca Mağarasında mide kanaması geçirerek mahsur kalan ve doktorların onay vermesiyle 9 gün sonra tahliye edilen ABD’li bilim adamı Mark Dickey, Mersin Şehir Hastanesindeki 6 günlük tedavi sürecinin ardından taburcu edildi.

Mersin'in Anamur ilçesindeki Morca Mağarasında mide kanaması geçirerek mahsur kalan ve doktorların onay vermesiyle 9 gün sonra tahliye edilen ABD'li bilim adamı Mark Dickey, Mersin Şehir Hastanesindeki 6 günlük tedavi sürecinin ardından taburcu edildi.

Mide kanaması geçirerek mahsur kaldığı Anamur ilçesindeki Morca Mağarasından, 8 ülkeden 200 kişilik profesyonel ekibin çalışmasıyla 12 Eylül tarihinde kurtarılarak Mersin Şehir Hastanesinde tedavi altına alınan ABD'li mağara bilimci Mark Dickey'in tedavisi tamamlandı. Dickey, dün son kontrolleri yapıldıktan sonra taburcu edildi.

Aralarında yabancı mağara bilimcilerin de olduğu 15 kişilik dağcılık grubu, keşif için 3 Eylül'de Morca Mağarası'na inmiş, ekip üyelerinden Dickey'in mide kanaması geçirdiği ihbarı üzerine bölgede çalışma başlatılmıştı. Mağara içerisinde ilaç tedavisi uygulanan Dickey, doktorların onay vermesiyle başlatılan kurtarma çalışmasıyla 12 Eylül tarihinde tahliye edilmiş, helikopterle getirildiği Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedaviye alınmıştı. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA