Yaylada sanat kampı yapılacak | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yaylada sanat kampı yapılacak


 

Akdeniz Sanat Kolektifi tarafından 3.Mersin Edebiyat Sanat Kampı 23- 24 Eylül’de Kızılkaya Köyü Yenidünya Derneği’nde ücretsiz gerçekleştirilecek.

BARIŞ ÇOBAN

 

Akdeniz Sanat Kolektifi tarafından Mersin’de bu yıl 3’üncüsü 23- 24 Eylül 2023 tarihlerinde düzenlenecek 3. Mersin Edebiyat Sanat Kampı için start verildi. Mersin Gazeteciler Cemiyetinde bir basın açılaması yapan Saygın Ünel, “Bu yıl düzenleyeceğimiz kampımızı 6 Şubat'ta ülkemizi yasa boğan büyük acılara bürüyen depremin yıkıntıları henüz devam ederken bizlerde 3.Mersin Edebiyat Sanat Kampını depremde yitirdiklerimize atfediyoruz. Yaşamda kalanların büyük bir acıyla yaşam sürdürdükleri dönemde onlara umut olmasını diliyoruz. Renklerimizle, kültürlerimizle, inançlarımızla, düşüncelerimizin farklılıkları ile ortak dili kurabilmenin yolu ortak alanlarda buluşarak konuşmanın bizlere vereceği en büyük sinerjidir. Bildiklerimizi aktarmaya bilmediklerimizi öğrenmeye çağırıyoruz siz dostlarımızı edebiyat sanat kampına. Edebiyatın, müziğin, sinemanın, fotoğrafın, felsefenin, dansın tüm sanat dallarının bulunduğu edebiyat sanat kampı 2 gün boyunca dolu dolu etkinliklerle olacaktır. 23 Eylül Cumartesi günü Mersin’den insan hikayeleri adlı fotoğraf sergisi ile açılışın ardından deprem, yapay zeka, felsefe konulu söyleşiler ile devam edecektir. Akşamına ise çeşitli gösteriler ve konser ile kampın ilk gününü bitiriyoruz. 24 Eylül pazar günü ise uyandığımızda güne güneşi selamlama yoga ile merhaba deyip enfes bir doğanın içerisinde doğa yürüyüşü ile açılıp ardından film okuma, öykü, tahtacılar konulu söyleşiler ile devam edecektir. Ve 3. Mersin edebiyat sanat kampını mıntıka temizliği yaparak sonlandırıyoruz. Haydi mersin. Hepinizi edebiyat sanat kampına  dayanışmaya sanatla bir arada sanat için bir arada olmaya davet ediyoruz. Sanat varsa umut vardır. Sanat varsa özgürlük vardır. 3.Mersin Edebiyat Sanat Kampı 23- 24 Eylül’de Kızılkaya Köyü Yenidünya Derneği’nde. Kampımız ücretsizdir” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA