Süper Lig başlıyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Süper Lig başlıyor!


 

Mersin Süper Amatör Lig hafta sonu 2 gurupta oynanacak maçlarla futbol severlerin huzuruna çıkacak.

ALİ ŞANLI

 

Mersin Süper Amatör Ligi hafta sonu perdelerini açıyor. 22 takım A ve B grubu olarak üzere 2 grupta mücadele edecek. İlk iki takım arasına giren ekipler play-off oynayacak şampiyon olan doğrudan Bölgesel Amatör Lige çıkacak. Son 2 sırayı alan 2 takım ise bir alt lige düşecek. A grubunda Akdeniz Belediyespor, Mersin Ormanspor ve Mut İdman Yurdu Belediyespor takımları kurum takımları olduğu için şampiyonluk mücadelesine rakiplerinden 1 adım öne çıkıyor.

A grubuna göre B grubu daha dişli takımlardan oluşması maçların çekişmeli geçmesine açısından beklentileri yükseltiyor. Zorlu maçlara sahne olacak olan B grubunda Bozyazı Belediyespor ve Toroslar Belediyespor kurum takımları olarak öne çıkıyor.

 

İLK HAFTA SÜRPRİZ OLABİLİR

A grubunda ilk hafta maçları imcelendiğinde ilginç sonuçlar çıkabilir. Ligin açılış maçı Seyfi Ali Türkoğlu'nda Saat 16.00'da Mersin Ormanspor ile Mut İdman Yurdu Belediyespor arasında olacak. Günün deiğer maçlarında Taşucuspor-Binevlerspor, Karacailyas Veteranlar- Erdemli Limonspor, Tarsusspor- Akdeniz Zirvespor ve haftanın son maçında Akdeniz Belediyespor ile Çeşmelispor karşı karşıya gelecek.

 

B GRUBUNDA ZORLU MAÇLAR OYNANACAK

Zorlu geçmesi beklenen B grubunda ilk hafta ilginç maçlara sahne olacak. Toroslar Belediyespor evinde Akdenizgücü'nü konuk edecek. Ligin köklü takımı Kuvayi Milliyespor İdman Yurdu 1925 ile Seyfi Ali Türkoğlu sahasında karşı karşıya gelecek her iki karşılaşmada saat 16.30'da oynanacak. Mersin 33 FK - Erdemlispor, Çukurova Birlik FK.- Bozyazı Belediyespor, Mezitli 33 Spor- Erdemli Yörükspor galibiyet için sahaya çıkacaklar.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA