Mersin’de Avrupa filmleri zamanı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’de Avrupa filmleri zamanı!


 

Avrupa Birliği’ne (AB) üye ülkelerinin Türkiye Büyükelçilikleri ve AB Delegasyonu tarafından seçilen 16 Avrupa filmi, 22-28 Eylül’de Mersin Palm City AVM Cinemarine’de halka açık ve ücretsiz olarak gösterime girecek.

Haber Merkezi

 

Gişelerde bulamayacağınız Avrupa filmleri, “Avrupa Filmleri Haftası”nda, AB Bilgi Merkezleri’nin desteğiyle, 10 ilde farklı tarihlerde Türkiye’de izleyiciyle buluşacak.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Mersin AB Bilgi Merkezi koordinasyonunda, AB üye ülkelerinin Türkiye Büyükelçilikleri ve AB Delegasyonu tarafından seçilen 16 Avrupa filmi, 22-28 Eylül’de Mersin Palm City AVM Cinemarine’de halka açık ve ücretsiz olarak gösterime girecek.

Avusturya’dan “Oskar ve Lilli”, Belçika’dan “Molenbeek’in Tanrıları”, Bulgaristan’dan “Sonsuz Bahçe”, Estonya’dan “Eczacı Melchior”, Finlandiya’dan “Aurora”, Fransa’dan “En Başarılı Prodüksiyon”, Almanya’dan “Rabiye Kurnaz George W. Bush’a Karşı”, İrlanda’dan “Amber’le Çıkmak”, İtalya’dan “İyiyim”, Letonya’dan “Evlilik Hayatım”, Litvanya’dan “Koşucu”, Malta’dan “Luzzu”, Hollanda’dan “Vahşi Amsterdam”, Polonya’dan “Bir Daha Asla Kar Yağmayacak”, İspanya’dan “Kız Öğrenciler” ve İsveç’ten “Faili Meçhul” filmlerinin biletleri Mersin Palm City AVM Cinemarine gişelerinden ücretsiz temin edilebilmekte.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA