Akdeniz’in mahalle muhtarları Gaziantep’i gezdi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Akdeniz’in mahalle muhtarları Gaziantep’i gezdi


 

Akdeniz Belediyesi’ne bağlı mahallelerin muhtarları, eşleriyle birlikte; tarihi, kültürel, doğal ve turistik zenginlik ve güzellikleri ile Türkiye’nin en güzel kentlerinden biri olan Gaziantep’i gezdi. Muhtarlar, kendilerine bu güzel sürprizi yapan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’a teşekkür etti.

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün organize ettiği tarih, doğa ve kültür gezileri devam ediyor. Bugüne dek binlerce kadın ve gencin katıldığı gezilerin son katılımcısı Akdeniz ilçesinin mahalle muhtarları ile eşleri oldu. Şahinbey Belediyesi’nin de katkı sunduğu gezide muhtarlar, eşleri ile birlikte Gaziantep’in tarihi, kültürel, doğal zenginliklerini ziyaret etme şansı buldu. Gaziantep’in en güzel müzelerini, tarihi mekânlarını ve çarşılarını gezip gören muhtarlar, kendilerine bu sürprizi yapan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ve ekibine teşekkür etti.

 

“ÇOK GÜZEL BİR GEZİ OLDU”

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı İbrahim Koca; “Bizler için Gaziantep gezisini düzenleyen Gültak Başkanımıza, ekibine ve burada bizleri karşılayıp yardımcı olan Şahinbey Belediyesi yetkililerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Kiremithane Mahalle Muhtarı ve Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Gülgen de duygularını; “Gültak Başkanımız ve ekibinin desteğiyle bugün Gaziantep’te Şahinbey Belediyesi’ne misafir olduk. Hepimiz için çok güzel bir gezi oldu. Yaklaşık 50 mahalle muhtarı olarak eşlerimizle birlikte geziye geldik. Hem Gültak Başkanımıza hem de burada bizimle yakından ilgilenen Şahinbey Belediyesi personeline çok teşekkür ediyorum” sözleriyle dile getirdi. “Bugün, bizim için güzel bir gün oldu” diyen Camişerif Mahalle Muhtarı Derin Günüç ise; “Uzun süre sonra Mersin dışına çıkıp oksijen aldık. Kendi memleketim olması dolayısıyla da ayrıca mutluyum. Şahinbey Belediyesi’ne de teşekkür ediyorum, bize güzel bir katkıda bulundu. Sayın Belediye Başkanımız Mustafa Gültak’a ayrıca teşekkür ederim. Gaziantep’i, eşlerimiz ve muhtar arkadaşlarımızla birlikte daha farklı bir gözle görmüş olduk” ifadelerini kullandı.

 

AKDENİZLİ KADINLAR DA KONYA’YI GEZDİ

Öte yandan Huzurkent Adnan Menderes Mahallesi’nde yaşayan kadınların katılımlarıyla da ücretsiz Konya gezisi düzenlendi. Konya’nın tarihi ve turistik mekânlarını gezerek keyifli bir hafta sonu tatili geçiren Akdenizli kadınlar, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi ve sevdiklerine çeşitli hediyeler alarak kente döndü. Kadınlar, kendilerine sağlanan imkândan dolayı Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ile Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü personeline teşekkürlerini dile getirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA