Doktor başkan dertlere derman oluyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Doktor başkan dertlere derman oluyor


 

Şehrin kalkınmasına ve halkın sorunların çözülmesine yönelik çalışmalara imza atan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, halkı ile iç içe olarak boş zamanlarını ve mesaisinden artan zamanını vatandaşların dertlerine derman olmaya ayırıyor. Göreve geldiği günden bu yana belediye başkanlığı görevinin yanı sıra hasta vatandaşların muayenelerini gerçekleştiren Başkan Bozdoğan, binlerce vatandaşla bir araya gelerek sağlık kontrollerini yaptı.

Haber Merkezi

 

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, her hafta içi öğle vaktini ve hafta sonu Pazar gününü Tarsuslu vatandaşların sağlık sorunlarını dinlemeye ayırıyor. Halk sağlığı ve toplum yararına önemli çalışmalar yapan Başkan Bozdoğan, yoğun talebin olduğu sağlık alanında mesaiden artan zamanında vatandaşların sağlık sorunlarına yönlendirme gerçekleştiriyor.

 

“YARDIM ELİ UZATMADIĞIMIZ HİÇBİR İNSANIMIZ KALMAYANA KADAR ÇABALAYACAĞIZ”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan  “Her gün özveriyle çalışarak halkımın sağlık sorunlarına önem veriyorum. Gerçeği duymak için kulak, ihtiyaçları görmek için göz olacağız. Yardım eli uzatmadığımız hiçbir insanımız kalmayana kadar çabalayacak, hizmetimizi 24 saat sürdüreceğiz. Bu yüzden öğle arası vaktimi ve hafta sonumu vatandaşlarımızın sağlık sorunlarını dinlemeye ayırıyorum” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA