Melek Mosso’dan Mersin’de önce nikah sonra konser | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Melek Mosso’dan Mersin’de önce nikah sonra konser


 

Geçen hafta sevgilisi Serkan Sağdıç la evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanan Mosso, 11 Ekım’de Mersin de nikâh masasına oturacaklarını söyleyerek, düğün günü sürprizini açıkladı: “Nikahın akabinde gelinlikle sahneye çıkacağım. Konserin gelirini deprem bölgesinde evlilik hazırlığı yapan çiftler için kullanacağız.”

Haber Merkezi

 

Sanatçı Melek Mosso, geçen akşam Kıbrıs'taki Acapulco Resort Hotel'de sahneye çıktı. Konseri öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen ünlü şarkıcı, düğünüyle ilgili soruları yanıtladı. Geçen hafta sevgilisi Serkan Sağdıç la evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanan Mosso, 11 Ekim'de Mersin de nikâh masasına oturacaklarını söyledi

 

KONSERİN GELİRİ DEPREMZEDE ÇİFTLERE

Melek Mosso düğün günü için planladığı sürprizi de açıkladı: "Nikâhımızın akabinde gelinlikle bir mekanda sahneye çıkarak konser vereceğim. Elde edilen tüm geliri deprem bölgesinde evlilik hazırlığı yapan çiftler için kullanacağız. Konser gelirinin yanı sıra ben de gerekeni yapacağım  ve toplanan meblağı insanların hayatına dokunmak için en güzel şekilde kutlanacağız.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA